Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad w 10 minut dla zapracowanych osób! Przepis z mojej kuchni włoskiej. Kuchnię włoską poznałam pracując 12 lat w restauracjach w samym centrum Rzymu, a z kuchnia włoską jestem związana 32 lata. Na więcej przepisów zapraszam na mój kanał na Youtube /Mangiare u Ewki
Składniki
Makaron ugotować al dente czyli na pół twardo. Do dużej szklanej miski wrzucić tuńczyka, rozdrobnić widelcem dodać pokrojoną w kostkę paprykę, dodać pokrojone w okrągłe krążki oliwki, dodać pokrojone nasze rybki -anchois. Wrzucić odcedzony makaron, dodać pietruszkę , oliwę i wszystko to dobrze zamieszać . Posolić i popieprzyć do smaku. Pozostawić 3 minuty ,aby gorący makaron nabrał aromatu od zimnych składników. Na więcej przepisów z kuchni włoskiej zapraszam na mój kanał na Youtube Mangiare u Ewki . Smacznego!