Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad w 10 minut dla zapracowanych osób! Przepis z mojej kuchni włoskiej. Kuchnię włoską poznałam pracując 12 lat w restauracjach w samym centrum Rzymu, a z kuchnia włoską jestem związana 32 lata. Na więcej przepisów zapraszam na mój kanał na Youtube /Mangiare u Ewki
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Makaron ugotować al dente czyli na pół twardo. Do dużej szklanej miski wrzucić tuńczyka, rozdrobnić widelcem dodać pokrojoną w kostkę paprykę, dodać pokrojone w okrągłe krążki oliwki, dodać pokrojone nasze rybki -anchois. Wrzucić odcedzony makaron, dodać pietruszkę , oliwę i wszystko to dobrze zamieszać . Posolić i popieprzyć do smaku. Pozostawić 3 minuty ,aby gorący makaron nabrał aromatu od zimnych składników. Na więcej przepisów z kuchni włoskiej zapraszam na mój kanał na Youtube Mangiare u Ewki . Smacznego!