Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad w 10 minut dla zapracowanych osób! Przepis z mojej kuchni włoskiej. Kuchnię włoską poznałam pracując 12 lat w restauracjach w samym centrum Rzymu, a z kuchnia włoską jestem związana 32 lata. Na więcej przepisów zapraszam na mój kanał na Youtube /Mangiare u Ewki
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19300
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13063
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232166
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19300
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13063
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232166
Składniki
Makaron ugotować al dente czyli na pół twardo. Do dużej szklanej miski wrzucić tuńczyka, rozdrobnić widelcem dodać pokrojoną w kostkę paprykę, dodać pokrojone w okrągłe krążki oliwki, dodać pokrojone nasze rybki -anchois. Wrzucić odcedzony makaron, dodać pietruszkę , oliwę i wszystko to dobrze zamieszać . Posolić i popieprzyć do smaku. Pozostawić 3 minuty ,aby gorący makaron nabrał aromatu od zimnych składników. Na więcej przepisów z kuchni włoskiej zapraszam na mój kanał na Youtube Mangiare u Ewki . Smacznego!