Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad w 10 minut dla zapracowanych osób! Przepis z mojej kuchni włoskiej. Kuchnię włoską poznałam pracując 12 lat w restauracjach w samym centrum Rzymu, a z kuchnia włoską jestem związana 32 lata. Na więcej przepisów zapraszam na mój kanał na Youtube /Mangiare u Ewki
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1034
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1034
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Składniki
Makaron ugotować al dente czyli na pół twardo. Do dużej szklanej miski wrzucić tuńczyka, rozdrobnić widelcem dodać pokrojoną w kostkę paprykę, dodać pokrojone w okrągłe krążki oliwki, dodać pokrojone nasze rybki -anchois. Wrzucić odcedzony makaron, dodać pietruszkę , oliwę i wszystko to dobrze zamieszać . Posolić i popieprzyć do smaku. Pozostawić 3 minuty ,aby gorący makaron nabrał aromatu od zimnych składników. Na więcej przepisów z kuchni włoskiej zapraszam na mój kanał na Youtube Mangiare u Ewki . Smacznego!