Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przychodzę dziś z przepisem na mój ulubiony obiad - resztkowy. Im mniej jedzenia w lodówce i szafkach, tym smaczniejsze dania wychodzą. To jest smaczne, pożywne a przede wszystkim szybkie do zrobienia.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Do wrzątku wrzucamy kaszę, gotujemy według instrukcji na opakowaniu, na ostatnie 5 minut przed wyłączeniem wrzucamy groszek. Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki oleju, wrzucamy szpinak, przykrywamy, po chwili dodajemy czosnek. Jak czosnek odparuje dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i gałką. Kaszę z groszkiem odcedzamy, na talerz dajemy kaszę, na to szpinak i na górę groszek. Smacznego!