Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak czasu, ciągle w biegu, proponuje coś szybkiego.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 333
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4426
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1866
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3642
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31370
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 333
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4426
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1866
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3642
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31370
Składniki
1. Mięso kroimy na cienkie kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Ziemianki obieramy ze skórki i kroimy w plastry. 3. Z papryki usuwamy nasiona i kroimy na większe kawałki. 4. Cebulę obieramy i kroimy w krążki.
5. Nadziewamy na przemian na wykałaczkę do szaszłyków.
6. Zapiekamy 20 minut w 180°C. 7.. Gotowe, smacznego.