Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak czasu, ciągle w biegu, proponuje coś szybkiego.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1050
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7787
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1050
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7787
Składniki
1. Mięso kroimy na cienkie kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Ziemianki obieramy ze skórki i kroimy w plastry. 3. Z papryki usuwamy nasiona i kroimy na większe kawałki. 4. Cebulę obieramy i kroimy w krążki.
5. Nadziewamy na przemian na wykałaczkę do szaszłyków.
6. Zapiekamy 20 minut w 180°C. 7.. Gotowe, smacznego.