Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca, aromatyczna szynka na obiad.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 724
Składniki
Wykonanie: Masło rozgrzać na patelni, położyć plastry szynki i podsmażyć na złoty kolor z obu stron. Następnie odłożyć szynkę na talerz, a na patelnię wlać przygotowaną kawę. Dokładnie wymieszać z powstałym sosem, doprawić do smaku, położyć szynkę z powrotem, chwilę podgotować i podawać z ziemniakami lub dowolną kaszą.