Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowo i wesoło a do tego SMACZNIE!!!!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3032
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3032
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Składniki
Tagliatelle ze szpinakiem ugotować według przepisu na opakowaniu. Fileta pokroić na kostkę. Cebulę,paprykę na paseczki. Cukinie po usunięciu pestek pokroić na paseczki.
Kurczaka z cebulą podsmażyć na odrobinie oleju z dodatkiem papryki słodkiej,rozmarynu,soli,pieprzu i curry.Po około 10 min dodać czerwoną paprykę i zalać wszystko wodą niech się tak wszystko pogotuję chwile.Dodać cukinie.
Mąkę wymieszać np.w szklance ze 100 ml zimnej wody i zalać wszystkie składniki tak aby powstał sosik.Gotować jeszcze tak 5 min i gotowe.