Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z mięsem i warzywami to pomysł na wykorzystanie mięsa z rosołu.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 442
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2780
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 917
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14497
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 442
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2780
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 917
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14497
Składniki
Mięso umyć i ugotować w osolonej wodzie dodając obraną marchewkę, pietruszkę i por.
Kapustę ugotować w wodzie z dodatkiem odrobiny soli.
Na patelni rozgrzać olej, zeszklić posiekaną cebulę, wsypać pokrojone cukinie, dusić do miękkości.
Następnie dodać posiekaną ugotowaną kapustę, marchewkę z rosołu, i mięso.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą w płynie, wymieszać, podsmażyć.
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić, wyłożyć na talerze. Dodać porcję mięsa z warzywami, podawać.