Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki obiad na upalne dni. Same nowalijki dostępne na naszym targu. Same pyszności.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3999
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415685
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2658
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3999
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415685
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2658
Składniki
Bób gotujemy przez 30 min. Studzimy, obieramy. Makaron gotujemy al’ dente. Posiekany czosnek lekko podsmażamy na rozgrzanej oliwie, dodajemy sparzone, obrane ze skórki i posiekane pomidory, obrany bób. Zioła również siekamy, dodajemy do sosu, podlewamy szklanką wody. Do smaku doprawiamy cukrem, solą i pieprzem.Zagotowujemy. Makaron dodajemy do sosu, dokładnie łączymy. Podajemy ze świeżo startym parmezanem.