Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki obiad na upalne dni. Same nowalijki dostępne na naszym targu. Same pyszności.
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 90
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 189
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 203
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 90
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 189
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 203
Składniki
Bób gotujemy przez 30 min. Studzimy, obieramy. Makaron gotujemy al’ dente. Posiekany czosnek lekko podsmażamy na rozgrzanej oliwie, dodajemy sparzone, obrane ze skórki i posiekane pomidory, obrany bób. Zioła również siekamy, dodajemy do sosu, podlewamy szklanką wody. Do smaku doprawiamy cukrem, solą i pieprzem.Zagotowujemy. Makaron dodajemy do sosu, dokładnie łączymy. Podajemy ze świeżo startym parmezanem.