Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki obiad na upalne dni. Same nowalijki dostępne na naszym targu. Same pyszności.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4585
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1689
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 523
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4585
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1689
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 523
Składniki
Bób gotujemy przez 30 min. Studzimy, obieramy. Makaron gotujemy al’ dente. Posiekany czosnek lekko podsmażamy na rozgrzanej oliwie, dodajemy sparzone, obrane ze skórki i posiekane pomidory, obrany bób. Zioła również siekamy, dodajemy do sosu, podlewamy szklanką wody. Do smaku doprawiamy cukrem, solą i pieprzem.Zagotowujemy. Makaron dodajemy do sosu, dokładnie łączymy. Podajemy ze świeżo startym parmezanem.