Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątroba, pieczarki takie danie przygotujemy na szybko, gdy mamy mało czasu. Szybki, pyszny obiad w kilka chwil. Fenomenalne danie, które skradnie serce największego smakosza. Idealne połączenie wątroby z makaronem. Zrób to, przekonaj się.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Boczek kroję w drobną kostkę dodaję do cebuli. 3. Następnie dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą.
4. Wątrobę myję, usuwam błonki i dodaję do grzybów. Smażę około 10 minut i wlewam śmietanę. 5. Wątrobę podaję z ugotowanym makaronem Tagliatelle.
6. Gotowe. 7. Smacznego