Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątroba, pieczarki takie danie przygotujemy na szybko, gdy mamy mało czasu. Szybki, pyszny obiad w kilka chwil. Fenomenalne danie, które skradnie serce największego smakosza. Idealne połączenie wątroby z makaronem. Zrób to, przekonaj się.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3525
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 743
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1066
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 148
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3525
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 743
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1066
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 148
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Boczek kroję w drobną kostkę dodaję do cebuli. 3. Następnie dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą.
4. Wątrobę myję, usuwam błonki i dodaję do grzybów. Smażę około 10 minut i wlewam śmietanę. 5. Wątrobę podaję z ugotowanym makaronem Tagliatelle.
6. Gotowe. 7. Smacznego