Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może trochę już "przereklamowane" danie ale ma wiele zwolenników
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Składniki
Makaron ugotować al dente w słonej wodzie. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na małej ilości oleju. Dodać kilka brykietów mrożonego szpinaku, dusić pod przykryciem na małym ogniu do momentu rozmrożenia się szpinaku. Doprawić solą i pieprzem oraz dodać przeciśnięty czosnek. Zdjąć z ognia i dodać jogurt naturalny. W razie potrzeby doprawić do smaku. Można dodać ser feta ale wtedy należy uważać z ilością soli. Do sosu dodać makaron i gotowe.