Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może trochę już "przereklamowane" danie ale ma wiele zwolenników
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1455
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420879
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1901
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1455
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420879
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1901
Składniki
Makaron ugotować al dente w słonej wodzie. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na małej ilości oleju. Dodać kilka brykietów mrożonego szpinaku, dusić pod przykryciem na małym ogniu do momentu rozmrożenia się szpinaku. Doprawić solą i pieprzem oraz dodać przeciśnięty czosnek. Zdjąć z ognia i dodać jogurt naturalny. W razie potrzeby doprawić do smaku. Można dodać ser feta ale wtedy należy uważać z ilością soli. Do sosu dodać makaron i gotowe.