Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A teraz proponuje kurczaki faszerowane mięsem. pieczarkami ,włoszczyzną i ciastem naleśnikowym.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 504
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 803
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 504
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 803
Składniki
Dwa kurczaki jeden około 2 kg drugi 1.5 kg. Wyciągamy z nich kości i filety, jak kto potrafi. Wszystkie składniki farszu mieszamy ze sobą i doprawiamy jak kto woli. Faszerujemy kurczaki. Następnie nacieram je olejem wcieram w nie paprykę słodką i ziołową przyprawę do kurczaka. Wkładam do piekarnika na około półtorej godziny co jakiś czas podlewając kurczaki bulionem sporządzonym z kostki drobiowej rosołowej rozpuszczonej w pół szklance wody by kurczaki nie były suche.