Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A teraz proponuje kurczaki faszerowane mięsem. pieczarkami ,włoszczyzną i ciastem naleśnikowym.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 186
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1777
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3331
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26838
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 186
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 385
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1777
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3331
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26838
Składniki
Dwa kurczaki jeden około 2 kg drugi 1.5 kg. Wyciągamy z nich kości i filety, jak kto potrafi. Wszystkie składniki farszu mieszamy ze sobą i doprawiamy jak kto woli. Faszerujemy kurczaki. Następnie nacieram je olejem wcieram w nie paprykę słodką i ziołową przyprawę do kurczaka. Wkładam do piekarnika na około półtorej godziny co jakiś czas podlewając kurczaki bulionem sporządzonym z kostki drobiowej rosołowej rozpuszczonej w pół szklance wody by kurczaki nie były suche.