Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A teraz proponuje kurczaki faszerowane mięsem. pieczarkami ,włoszczyzną i ciastem naleśnikowym.
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 289
Wspaniały sernik i mimo że jest w nim masa krówkowa, wcale nie jest za słodki...
Odsłon: 7487
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 289
Wspaniały sernik i mimo że jest w nim masa krówkowa, wcale nie jest za słodki...
Odsłon: 7487
Składniki
Dwa kurczaki jeden około 2 kg drugi 1.5 kg. Wyciągamy z nich kości i filety, jak kto potrafi. Wszystkie składniki farszu mieszamy ze sobą i doprawiamy jak kto woli. Faszerujemy kurczaki. Następnie nacieram je olejem wcieram w nie paprykę słodką i ziołową przyprawę do kurczaka. Wkładam do piekarnika na około półtorej godziny co jakiś czas podlewając kurczaki bulionem sporządzonym z kostki drobiowej rosołowej rozpuszczonej w pół szklance wody by kurczaki nie były suche.