Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A teraz proponuje kurczaki faszerowane mięsem. pieczarkami ,włoszczyzną i ciastem naleśnikowym.
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 108
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 29
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38361
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 54
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 108
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 29
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38361
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 54
Składniki
Dwa kurczaki jeden około 2 kg drugi 1.5 kg. Wyciągamy z nich kości i filety, jak kto potrafi. Wszystkie składniki farszu mieszamy ze sobą i doprawiamy jak kto woli. Faszerujemy kurczaki. Następnie nacieram je olejem wcieram w nie paprykę słodką i ziołową przyprawę do kurczaka. Wkładam do piekarnika na około półtorej godziny co jakiś czas podlewając kurczaki bulionem sporządzonym z kostki drobiowej rosołowej rozpuszczonej w pół szklance wody by kurczaki nie były suche.