Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra na obiad, lub zamiast pizzy.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
Mąkę wymieszać z 0.5 łyżeczki soli i posiekać z masłem. Wlać wodę i wyrobić gładkie ciasto. Owinąć folią aluminiową i włożyć do lodówki na 20 minut.
Piekarnik rozgrzać do temperatury 200 stopni. Ciasto rozwałkować i przełożyć do formy. Piec około 15 minut.
Cebulę, pieczarki i kurczaka podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Wyłożyć na podpieczone ciasto.
Jajko roztrzepać z śmietaną, solą, pieprzem i gałką. Wylać na tartę.
Na wierzch zetrzeć żółty ser. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni około 30 minut.