Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 53
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 7698
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 128
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 871
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 53
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 7698
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 128
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 871
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto. Zrobić kulę, zawinąć w folię i umieścić w lodówce na ok 20 min. Rybę wymieszać z twarogiem z dodatkiem soli i pieprzu młotkowanego z kolendrą. Pora pokroić w plasterki i to samo zrobić z pomidorem. Ciasto rozwałkować w kształcie koła na papierze do pieczenia. Na cisto wyłożyć centralnie farsz, ale tak żeby pozostał margines. Następnie poukładać pora i pomidora. Posypać solą i pieprzem młotkowanym z kolendrą. Zawinąć brzegi i włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 45 min. Smacznego.