Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20053
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20053
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto. Zrobić kulę, zawinąć w folię i umieścić w lodówce na ok 20 min. Rybę wymieszać z twarogiem z dodatkiem soli i pieprzu młotkowanego z kolendrą. Pora pokroić w plasterki i to samo zrobić z pomidorem. Ciasto rozwałkować w kształcie koła na papierze do pieczenia. Na cisto wyłożyć centralnie farsz, ale tak żeby pozostał margines. Następnie poukładać pora i pomidora. Posypać solą i pieprzem młotkowanym z kolendrą. Zawinąć brzegi i włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 45 min. Smacznego.