Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna tarta :)
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2593
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2741
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2939
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2593
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2741
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2939
Składniki
Margarynę siekamy z mąką nożem. Dodajemy resztę składników i ugniatamy ręcznie. Formujemy kulkę, owijamy ją we folię i umieszczamy w lodówce na 15 minut. Ciasto wałkujemy na blacie podsypanym mąką. Za pomocą wałka przenosimy na formę do pieczenia. Pieczemy 15 min w 170*C W między czasie szpinak wrzucamy na patelnię. Dusimy na maśle z czosnkiem i przyprawami. Na koniec dodajemy pokrojone tofu i fasolkę. Masę wykładamy na upieczone ciasto i zapiekamy w piekarniku około 20 min w 150*C.