Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna tarta :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326462
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16869
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5517
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326462
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16869
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5517
Składniki
Margarynę siekamy z mąką nożem. Dodajemy resztę składników i ugniatamy ręcznie. Formujemy kulkę, owijamy ją we folię i umieszczamy w lodówce na 15 minut. Ciasto wałkujemy na blacie podsypanym mąką. Za pomocą wałka przenosimy na formę do pieczenia. Pieczemy 15 min w 170*C W między czasie szpinak wrzucamy na patelnię. Dusimy na maśle z czosnkiem i przyprawami. Na koniec dodajemy pokrojone tofu i fasolkę. Masę wykładamy na upieczone ciasto i zapiekamy w piekarniku około 20 min w 150*C.