Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna tarta :)
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 20
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 775
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 918
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 222
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 600
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 20
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 775
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 918
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 222
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 600
Składniki
Margarynę siekamy z mąką nożem. Dodajemy resztę składników i ugniatamy ręcznie. Formujemy kulkę, owijamy ją we folię i umieszczamy w lodówce na 15 minut. Ciasto wałkujemy na blacie podsypanym mąką. Za pomocą wałka przenosimy na formę do pieczenia. Pieczemy 15 min w 170*C W między czasie szpinak wrzucamy na patelnię. Dusimy na maśle z czosnkiem i przyprawami. Na koniec dodajemy pokrojone tofu i fasolkę. Masę wykładamy na upieczone ciasto i zapiekamy w piekarniku około 20 min w 150*C.