Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z kuchni tunezyjskiej.Przepis dostałam od dobrej znajomej :) Dziękuję za niego bardzo! Dzielę się nim tutaj za wami bo jest to danie warte wypróbowania.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7596
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2659
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7596
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2659
Składniki
Ugotowane ziemniaki pokroić w kostkę,włożyć do miski,dodać rozdrobionego tuńczyka,posiekaną zieleninę ,wszystko razem wymieszać.
Jajka rozbić,dodać sól,szafran i dokładnie ubić.Wlać do ziemniaków,dodać ser.Wymieszać całość i przelać do naczynia do zapiekania posmarowanego tłuszczem( olej lub margaryna).
Piec w temp 175st ok 1h. DO momentu aż całość będzie złota i cała upieczona na środku.Pyszne na ciepło i na zimno.