Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wbrew pozorom to danie naprawdę robi się szybko:). Na drugi dzień, odgrzane smakuje równie dobrze.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1463
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1183
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1316
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 958
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1463
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1183
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1316
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 958
Składniki
Cebulę, paprykę i papryczki drobno kroimy. Fasolę i kukurydzę odcedzamy. Ser ścieramy na tarce. Na rozgrzanym oleju podsmażamy mięso, paprykę i cebulę. Doprawiamy przyprawami. Pod koniec dodajemy fasolę, kukurydzę i marynowane papryczki. Dolewamy trochę passaty. Dusimy jeszcze 5 minut.
Do pozostałej passaty dodajemy sól, pieprz, pieprz, słodką paprykę i starty ser. 1/2 Wylewamy na dno naczynia żaroodpornego. Na każdą tortillę wykładamy farsz, zwijamy je i układamy do naczynia żaroodpornego. Zalewamy pozostałym sosem. Zapiekamy przez około 40 minut w temperaturze 190 stopni.