Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie tłoczony olej rzepakowy posiada zielony kolor oraz intensywny smak i zapach, dlatego nazywany jest polską oliwą. Smak oleju rzepakowego idealnie komponuje się z karpiem. W moim regionie jest to tradycyjna potrawa wigilijna.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 855
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 415
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15227
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1865
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 855
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 415
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15227
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1865
Składniki
Porcje karpia oprószam solą i pieprzem. Obtaczam w mące, w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażę na rozgrzanym oleju rzepakowym.
Usmażonego karpia przekładam do ogrzanego naczynia w którym serwuję rybę na stół.