Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie tłoczony olej rzepakowy posiada zielony kolor oraz intensywny smak i zapach, dlatego nazywany jest polską oliwą. Smak oleju rzepakowego idealnie komponuje się z karpiem. W moim regionie jest to tradycyjna potrawa wigilijna.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2512
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 294
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 398
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34700
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 929
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2512
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 294
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 398
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34700
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 929
Składniki
Porcje karpia oprószam solą i pieprzem. Obtaczam w mące, w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażę na rozgrzanym oleju rzepakowym.
Usmażonego karpia przekładam do ogrzanego naczynia w którym serwuję rybę na stół.