Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wygląda i smakuje wspaniale-moja mama była zachwycona.Przepis podpatrzony z gazetki ''''przyślij przepis'''' lecz troche zmodyfikowany przezemnie.
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 212
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1700
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 144
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 551
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 212
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1700
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 144
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 551
Składniki
Przedzielone pomidory wydrążyc w środku (usuwając pestki) ściąc wierzch pomidora i delikatnie wyciąc ząbki.Ser rozgnieśc widelcem,dodac śmietany, wymieszac z pokrojonym szczypiorkiem (troche całych listków odłorzyc do dekoracji)zmiarzdzonym czosnkiem,startą na tarce rzodkiewką i przyprawic do smaku.Pomidory nadziewam serkiem,układamy na talerzu i ozdabiamy wg uznania.