Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wygląda i smakuje wspaniale-moja mama była zachwycona.Przepis podpatrzony z gazetki ''''przyślij przepis'''' lecz troche zmodyfikowany przezemnie.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1157
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1157
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Przedzielone pomidory wydrążyc w środku (usuwając pestki) ściąc wierzch pomidora i delikatnie wyciąc ząbki.Ser rozgnieśc widelcem,dodac śmietany, wymieszac z pokrojonym szczypiorkiem (troche całych listków odłorzyc do dekoracji)zmiarzdzonym czosnkiem,startą na tarce rzodkiewką i przyprawic do smaku.Pomidory nadziewam serkiem,układamy na talerzu i ozdabiamy wg uznania.