Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna nie tłusta ryba i ma bardzo mało ości.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10618
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6130
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12997
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4754
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10618
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6130
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12997
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4754
Składniki
► Tuszki z dorady oczyścić, posypać solą, pieprzem ziołowym, skropić sokiem z cytryny i / odstawić do lodówki na około 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku. Na patelni na rozgrzanym tłuszczu ( masło pół na pół z margaryną ) smażyć około 5 minut z obu stron do momentu lekkiego zrumienienia się. ► Podawać można na przykład z warzywami.