Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna nie tłusta ryba i ma bardzo mało ości.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11666
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1264
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12272
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2932
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11666
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1264
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12272
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2932
Składniki
► Tuszki z dorady oczyścić, posypać solą, pieprzem ziołowym, skropić sokiem z cytryny i / odstawić do lodówki na około 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku. Na patelni na rozgrzanym tłuszczu ( masło pół na pół z margaryną ) smażyć około 5 minut z obu stron do momentu lekkiego zrumienienia się. ► Podawać można na przykład z warzywami.