Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna nie tłusta ryba i ma bardzo mało ości.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18602
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6841
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18602
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6841
Składniki
► Tuszki z dorady oczyścić, posypać solą, pieprzem ziołowym, skropić sokiem z cytryny i / odstawić do lodówki na około 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku. Na patelni na rozgrzanym tłuszczu ( masło pół na pół z margaryną ) smażyć około 5 minut z obu stron do momentu lekkiego zrumienienia się. ► Podawać można na przykład z warzywami.