Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś moja propozycja obiadowa to udka kurczaka bez skóry i kości
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 774
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425023
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10699
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336972
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 774
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425023
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10699
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336972
Składniki
Mięso z kurczaka opłukać i obsypać przyprawami odstawić na 10 minut aby przeszły smakiem i zapachem przypraw
Po odstaniu wyznaczonego czasu mięso obsmażyć na złoty kolor a następnie wlać wodę i dusić do czasu wyparowania połowy wlanej wody
Gdy wyparowało połowę wody dodać fasolkę szparagową doprawić do smaku i poddusić do czasu jej miękkości