Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś moja propozycja obiadowa to udka kurczaka bez skóry i kości
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 168
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 104
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 168
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 104
Składniki
Mięso z kurczaka opłukać i obsypać przyprawami odstawić na 10 minut aby przeszły smakiem i zapachem przypraw
Po odstaniu wyznaczonego czasu mięso obsmażyć na złoty kolor a następnie wlać wodę i dusić do czasu wyparowania połowy wlanej wody
Gdy wyparowało połowę wody dodać fasolkę szparagową doprawić do smaku i poddusić do czasu jej miękkości