Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś moja propozycja obiadowa to udka kurczaka bez skóry i kości
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 461
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 218
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 461
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 218
Przepis dnia
Składniki
Mięso z kurczaka opłukać i obsypać przyprawami odstawić na 10 minut aby przeszły smakiem i zapachem przypraw
Po odstaniu wyznaczonego czasu mięso obsmażyć na złoty kolor a następnie wlać wodę i dusić do czasu wyparowania połowy wlanej wody
Gdy wyparowało połowę wody dodać fasolkę szparagową doprawić do smaku i poddusić do czasu jej miękkości