Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś bardzo szybki obiad z powodu upałów które są nie do wytrzymania, przepis czeka na was już na blogu
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8582
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3031
Polecam.
Odsłon: 1817
Polecam.
Odsłon: 522
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8582
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3031
Polecam.
Odsłon: 1817
Polecam.
Odsłon: 522
Składniki
Gotowe mięso smażyć pod przykryciem z obu stron na średnim ogniu do ładnego zarumienienia oraz miękkości ud
Usmażone pod przykryciem uda kurczaka podałam z ziemniakami oraz surówką z cebuli i pomidora w śmietanie