Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedno z popularniejszych dań obiadowych, przygotowanie jest szybkie a po wstawieniu do piekarnika danie robi się samo. Poza kapitalnym aromatem krążącym po domu dodatkową zaletą jest to że za każdym razem można zmieniać sobie zestaw warzyw.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 744
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5422
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9239
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 134
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 95
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 744
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5422
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9239
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 134
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 95
Składniki
Mięso oczyścić i zamarynować na 2h w papryce słodkiej lub ostrej, tymianku, lubczyku i oliwie. Ziemniaki przekrojone na ósemki przyprawiamy ziołami prowansalskimi, skrapiamy oliwą i mieszamy. Mięso przekładamy do naczynia do zapiekania, dajemy pozostałe warzywa z ziemniakami na końcu. Zapiekamy w 200 oC przez 20 minut pod przykryciem i kolejne 40 minut bez przykrycia. Podajemy na ciepło.