Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste nadziewane udka aromatycznymi warzywami
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14376
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16458
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6614
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14376
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16458
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6614
Składniki
1. Z mięsa wyjmujemy kości, doprawiamy przyprawą na soczystego kurczaka oraz solimy
2. Brukselkę gotujemy w osolonej wodzie, po czym kroimy na 3 części i przekładamy do miski 3. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach, łączymy z brukselką 4. Paprykę kroimy w drobne paseczki, a szczypiorek drobno siekamy 5. Wszystkie warzywa mieszamy razem z ketchupem
6. Gotowym farszem nadziewamy udka, mięso zawijamy tak, aby farsz nam nie wypadł
7. Układamy w rękawie do pieczenia i pieczemy 30 min w 180 stopniach Celsjusza
8. Udka gotowe 9. SMACZNEGO