Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w innej odsłonie ;) Smacznego! Zapraszam do obserwowania profilu ;)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 496
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16747
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 436
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 496
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16747
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 436
Składniki
Mięso posól, posyp ostrą papryką i oregano. Cukinię pokrój na plastry, paprykę na paski, oczyszczone pieczarki na ćwiartki, posiekaj cebulę i czosnek.
W garnku rozgrzej olej, podsmaż mięso, dodaj cebulę i czosnek, zeszklij, wrzuć pieczarki, smaż razem 5 minut, dodaj paprykę i cukinię, smaż przez 3 minuty, wlej szklankę wody, przykryj i duś na wolnym ogniu przez 40 minut. Podawaj z ugotowanym ryżem.