Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w innej odsłonie ;) Smacznego! Zapraszam do obserwowania profilu ;)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3538
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1133
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1069
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 175
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3538
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1133
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1069
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 175
Składniki
Mięso posól, posyp ostrą papryką i oregano. Cukinię pokrój na plastry, paprykę na paski, oczyszczone pieczarki na ćwiartki, posiekaj cebulę i czosnek.
W garnku rozgrzej olej, podsmaż mięso, dodaj cebulę i czosnek, zeszklij, wrzuć pieczarki, smaż razem 5 minut, dodaj paprykę i cukinię, smaż przez 3 minuty, wlej szklankę wody, przykryj i duś na wolnym ogniu przez 40 minut. Podawaj z ugotowanym ryżem.