Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w innej odsłonie ;) Smacznego! Zapraszam do obserwowania profilu ;)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Składniki
Mięso posól, posyp ostrą papryką i oregano. Cukinię pokrój na plastry, paprykę na paski, oczyszczone pieczarki na ćwiartki, posiekaj cebulę i czosnek.
W garnku rozgrzej olej, podsmaż mięso, dodaj cebulę i czosnek, zeszklij, wrzuć pieczarki, smaż razem 5 minut, dodaj paprykę i cukinię, smaż przez 3 minuty, wlej szklankę wody, przykryj i duś na wolnym ogniu przez 40 minut. Podawaj z ugotowanym ryżem.