Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najzwyklejsze, ale zarazem bardzo smaczne udka przygotowane w piekarniku. Polecam!
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5887
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 347
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 559
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 745
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1178
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5887
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 347
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 559
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 745
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1178
Składniki
Z oliwy, drobno pokrojonego czosnku i przypraw przygotować marynatę. Umyte i osuszone udka dokładnie natrzeć marynatą. Ułożyć w misce, zamknąć i schować na noc do lodówki. Na drugi dzień zamarynowane udka ułożyć na blasze do pieczenia. Piec w temp. 150 stopni przez ok. 100-120 min, od czasu do czasu polewając wytworzonym podczas pieczenia sosem. Smacznego!