Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczny pomysł na proste danie jakim są udka pieczone ;)
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 997
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 411
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 361
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 997
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 411
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 361
Składniki
Mięso umyć, osuszyć. Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć. Pędzelkiem smarować mięso od spodu i z góry, i układać na dużej blasze. Odłożyć na całą noc do lodówki.
Piec w temp. 160 stopni przez ok. 90-100 min. od czasu do czasu polewając mięso. Podawać z ulubionymi dodatkami. SMACZNEGO!