Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczny pomysł na proste danie jakim są udka pieczone ;)
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Mięso umyć, osuszyć. Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć. Pędzelkiem smarować mięso od spodu i z góry, i układać na dużej blasze. Odłożyć na całą noc do lodówki.
Piec w temp. 160 stopni przez ok. 90-100 min. od czasu do czasu polewając mięso. Podawać z ulubionymi dodatkami. SMACZNEGO!