Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczny pomysł na proste danie jakim są udka pieczone ;)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68491
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2049
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68491
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2049
Składniki
Mięso umyć, osuszyć. Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć. Pędzelkiem smarować mięso od spodu i z góry, i układać na dużej blasze. Odłożyć na całą noc do lodówki.
Piec w temp. 160 stopni przez ok. 90-100 min. od czasu do czasu polewając mięso. Podawać z ulubionymi dodatkami. SMACZNEGO!