Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczny pomysł na proste danie jakim są udka pieczone ;)
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3444
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 772
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34170
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 537
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3444
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 772
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34170
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 537
Składniki
Mięso umyć, osuszyć. Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć. Pędzelkiem smarować mięso od spodu i z góry, i układać na dużej blasze. Odłożyć na całą noc do lodówki.
Piec w temp. 160 stopni przez ok. 90-100 min. od czasu do czasu polewając mięso. Podawać z ulubionymi dodatkami. SMACZNEGO!