Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chciałam zrobić ciekawe danie i chyba się udało, polecam
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 78
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18645
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7130
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30759
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 78
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18645
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7130
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30759
Składniki
1. z pałek wyciągamy kości, doprawiamy przyprawą do kurczaka, odstawiamy na kilka godzin do lodówki, 2. gotujemy 1 szkl wody, solimy, wsypujemy kaszę, gotujemy na malutkim ogniu aż kasza wchłonie wodę i będzie miękka, 3. grzyby namaczamy, następnie gotujemy w tej samej wodzie, odcedzamy, kroimy w kostkę, 4. boczek kroimy w kostkę, smażymy na rumiano (odlewamy wytopiony tłuszcz), dodajemy posiekaną cebulę i grzyby, solimy, smażymy chwilę razem, mieszamy z kaszą, doprawiamy do smaku sola i pieprzem, 5. udka nadziewamy kaszą z dodatkami, układamy na blasze wyłożonej papierem, pieczemy ok 30-35 min w 170 st, smacznego