Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak Ci czasu ciągle jesteś zabiegana, przygotuj szybkie danie obiadowe z makaronem oraz warzywami, wystarczy Ci tylko 40 minut.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 286
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 286
Składniki
1. Mięso myję, usuwam kości, skórę. Mięso kroję na małe kawałki, przekładam do miski, wsypuję sól, wlewam sos sojowy, miód, ocet, mieszam.
2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodaję mięso razem z marynatą, gdy mięso zmieni kolor, dodaję obraną pokrojoną w słupki marchew. Podlewam jedną szklanką wody, gotuję około 20 minut. 4. Papryki myję, osuszam, kroję w paseczki, fasolę kroję na połówki. Następnie fasolę, papryki przekładam do mięsa.
5. Na koniec dodaję makaron z zupek chińskich, wsypuję Chili i mieszając gotuję 5 minut.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.