Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka kurczaka to dobre danie na święto lub dzień powszedni. Udka upieczone w glazurze z miodu i musztardy będą miłą odmianą dla waszych bliskich.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1018
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4202
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1018
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4202
Składniki
1. Udka kroimy na pół, przekładamy do miski i solimy. 2. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę
3. Musztardę łączymy z miodem, dodajemy cebulę,
4. Powstałą mieszaninę wlać do miski z udkami, wymieszać i pozostawić na około godzinę.
5. Po tym czasie ułożyć udka na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekać 35 minut w 180˚C
6. Po tym czasie dokładamy pieczarki pokrojone i jeszcze zapiekamy 15minut w 180˚C.
7.Danie gotowe 8.Smacznego