Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ale sobie kolacje zaserwowalismy mmmmmmm.. To bylo po prostu pyszne. W dodatku nie musimy sie martwic o zbedne kilogramy :-))
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 1539
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 75
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 159
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 180
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 1539
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 75
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 159
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 180
Składniki
Udka dokladnie wymyc, przyprawic Kucharkiem, czosnkiem niedzwiedzim, papryka slodka i majerankiem, skropic oliwa i odstawic do lodowki na min 1 godzinke. Nastepnie rozlozyc na blaszce grillowej skorka do gory. Jablko pokroic w plastry, podlozyc pod udka, dodatkowo oblozyc nimi udka. Piec w piekarniku 200° przez 45 minut, ciagle polewajac jablka i udka wytopionym tluszczem. Spozywac razem z jabluszkiem. Przesmacznego!!