Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ale sobie kolacje zaserwowalismy mmmmmmm.. To bylo po prostu pyszne. W dodatku nie musimy sie martwic o zbedne kilogramy :-))
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 820
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 820
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Składniki
Udka dokladnie wymyc, przyprawic Kucharkiem, czosnkiem niedzwiedzim, papryka slodka i majerankiem, skropic oliwa i odstawic do lodowki na min 1 godzinke. Nastepnie rozlozyc na blaszce grillowej skorka do gory. Jablko pokroic w plastry, podlozyc pod udka, dodatkowo oblozyc nimi udka. Piec w piekarniku 200° przez 45 minut, ciagle polewajac jablka i udka wytopionym tluszczem. Spozywac razem z jabluszkiem. Przesmacznego!!