Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale przyprawiona jagnięcina, chrupka z zewnątrz a zarazem soczysta! Pomysł podania podpatrzony u Jamiego Oliviera.
rękaw do pieczenia
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424830
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424830
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Składniki
Udziec trzeba naciąć, ale lepiej nie do kości bo później mięso się rozejdzie.
Całość trzeba obficie obsypać przyprawami i roztartym/ przeciśniętym czosnkiem.
Udziec piekłam na warstwie ziemniaków i cebuli, w rękawie do pieczenia 2,5 h w 185 stopniach, w połowie czasu można zmniejszyć temperaturę do 170 C.
:)
Smacznego :)