Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale przyprawiona jagnięcina, chrupka z zewnątrz a zarazem soczysta! Pomysł podania podpatrzony u Jamiego Oliviera.
rękaw do pieczenia
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 618
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 91
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2747
Polecam.
Odsłon: 494
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 728
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 618
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 91
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2747
Polecam.
Odsłon: 494
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 728
Składniki
Udziec trzeba naciąć, ale lepiej nie do kości bo później mięso się rozejdzie.
Całość trzeba obficie obsypać przyprawami i roztartym/ przeciśniętym czosnkiem.
Udziec piekłam na warstwie ziemniaków i cebuli, w rękawie do pieczenia 2,5 h w 185 stopniach, w połowie czasu można zmniejszyć temperaturę do 170 C.
:)
Smacznego :)