Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest bardzo smaczne,mięso delikatne i aromatyczne.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4506
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 30
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4506
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 30
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 62
Składniki
Umyty i wysuszony udziec podsmażyć z dwóch stron na maśle do złotego koloru. Przełożyć do rondla,a na tłuszczu ,który pozostał podsmażyć cebule pokrojone w piórka. Przełożyć do mięsa ,podlać odrobiną wody ,doprawić curry,pieprzem i dusić mięsko do miękkości. Pod koniec duszenia posolić i dać maggi. Smacznego życzę!