Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko jest mięciutkie, soczyste, aromatyczne. Pycha.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Składniki
Oczyszczone, umyte mięso włożyć do garnka i zalać wodą tak, żeby było przykryte. Dodać listek laurowy, ziele angielskie, pieprz, czosnek i sól. Gotować ok. 45 min na wolnym ogniu. Wyjąć mięso i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Lekko przestudzić i posmarować mieszanką majonezu z ketchupem, musztarda i solą. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok. 20 min. Do obiadu mięso podawać gorące. Smacznego.