Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko jest mięciutkie, soczyste, aromatyczne. Pycha.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 154
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 154
Składniki
Oczyszczone, umyte mięso włożyć do garnka i zalać wodą tak, żeby było przykryte. Dodać listek laurowy, ziele angielskie, pieprz, czosnek i sól. Gotować ok. 45 min na wolnym ogniu. Wyjąć mięso i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Lekko przestudzić i posmarować mieszanką majonezu z ketchupem, musztarda i solą. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok. 20 min. Do obiadu mięso podawać gorące. Smacznego.