Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka kolacja robi się sama :) a jak pachnie i smakuje !
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17879
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 97
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1991
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 164
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17879
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 97
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1991
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 164
Składniki
Kalafiora wcześniej ugotować, odlać wodę. Pozostałe warzywa obrać, opłukać, pokroić w kostkę lub talarki. Ziemniaki i kiełbasę w plastry.
Naczynie wysmarować olejem. Układać kolejno cienkie warstwy : ziemniaki, warzywa, kiełbasę. Każdą warstwę delikatnie doprawiam solą i pieprzem ziołowym. Górną warstwą powinny być ziemniaki , które posypuje serem i oregano.
Przykryte naczynie wkładam do piekarnika na ok. 45 minut w temp. 200 stopnia.
Potem już tylko uczta !