Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawie tradycyjna wersja faszerowanych warzyw, przyprawy wszystko zmieniają.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 602
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 602
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Warzywa przygotowałam do faszerowania, środek z cukinii i pomidora odłożyłam do smażenia z mięsem. Na patelni podsmażyłam cebulę, potem wsypałam ryż i go lekko zrumieniłam, potem dodałam mięso i czosnek, a po chwili pokrojone wnętrza warzyw,oraz pokrojone niezbyt cienko papryczki chili. Wszystko podlałam dwiema szklankami wody i czekałam z 10 minut. Gdy ryz będzie na wpół miękki a całość jeszcze trochę płynna, wyłączyłam gaz. Wszystko doprawiłam solą, przyprawami i dodałam nać kolendry. Nafaszerowane warzywa ułozyłam na blasze i piekłam około 45 do 60minut w piekarniku w 175 stopniach. Smacznego :)