Do góry

Dania główne Przepis na:

Warzywa po Nicejsku

Warzywa  po Nicejsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2491 Ocena: 17534

Dodano:

Odsłon: 752

Super danie z dużą ilością witamin.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Warzywa po Nicejsku

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Papryki i cebulę pokroić w paski i poddusić na oleju. Dodać cienko pokrojone bakłażany i pomidory. Następnie dodać pokrojoną dynię, doprawić do smaku solą i pieprzem i dusić przez 15 minut. Pod koniec dodać zmiażdżony czosnek i udusić do miękkości. Warzywa wyłożyć na półmisek i posypać natką pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń