Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie z dużą ilością witamin.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Wykonanie: Papryki i cebulę pokroić w paski i poddusić na oleju. Dodać cienko pokrojone bakłażany i pomidory. Następnie dodać pokrojoną dynię, doprawić do smaku solą i pieprzem i dusić przez 15 minut. Pod koniec dodać zmiażdżony czosnek i udusić do miękkości. Warzywa wyłożyć na półmisek i posypać natką pietruszki.