Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szybki obiad przygotowany z lodówkowych remanentów. Oczywiście można go przygotować z różnych warzyw, nawet z mrożonych. Podsmażone i posypane tartym pecorino warzywa smakują prawdziwie "po włosku".
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8480
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 544
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8480
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 544
Składniki
Warzywa podsmaż na oliwie. jeżeli używasz mrożonych - zacznij podsmażanie od nich, dopiero później dodaj świeże. Dopraw do smaku (lubię ostro - stąd pikantna przyprawa). Podawaj z sadzonymi jajkami, posypane startym serem.