Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szybki obiad przygotowany z lodówkowych remanentów. Oczywiście można go przygotować z różnych warzyw, nawet z mrożonych. Podsmażone i posypane tartym pecorino warzywa smakują prawdziwie "po włosku".
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16061
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4866
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16061
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4866
Składniki
Warzywa podsmaż na oliwie. jeżeli używasz mrożonych - zacznij podsmażanie od nich, dopiero później dodaj świeże. Dopraw do smaku (lubię ostro - stąd pikantna przyprawa). Podawaj z sadzonymi jajkami, posypane startym serem.