Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szybki obiad przygotowany z lodówkowych remanentów. Oczywiście można go przygotować z różnych warzyw, nawet z mrożonych. Podsmażone i posypane tartym pecorino warzywa smakują prawdziwie "po włosku".
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14046
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15933
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6426
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14046
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15933
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6426
Składniki
Warzywa podsmaż na oliwie. jeżeli używasz mrożonych - zacznij podsmażanie od nich, dopiero później dodaj świeże. Dopraw do smaku (lubię ostro - stąd pikantna przyprawa). Podawaj z sadzonymi jajkami, posypane startym serem.