Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szybki obiad przygotowany z lodówkowych remanentów. Oczywiście można go przygotować z różnych warzyw, nawet z mrożonych. Podsmażone i posypane tartym pecorino warzywa smakują prawdziwie "po włosku".
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10391
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5445
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 706
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10391
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5445
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 706
Składniki
Warzywa podsmaż na oliwie. jeżeli używasz mrożonych - zacznij podsmażanie od nich, dopiero później dodaj świeże. Dopraw do smaku (lubię ostro - stąd pikantna przyprawa). Podawaj z sadzonymi jajkami, posypane startym serem.