Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne na obiad, kolację a nawet śniadanie. Można podawać z sałatą.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5665
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5665
Składniki
Z kromek chleba wycinamy środki i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek myjemy i drobno siekamy. Rzodkiewkę myjemy i kroimy w drobną kostkę. Ser żółty trzemy na dużych oczkach tarki. Wędlinę kroimy w kostkę. Wbijamy jaja. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą. Na rozgrzanym tłuszczu smażymy placuszki z obu stron na rumiano.