Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne na obiad, kolację a nawet śniadanie. Można podawać z sałatą.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5094
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 181
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5094
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 181
Składniki
Z kromek chleba wycinamy środki i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek myjemy i drobno siekamy. Rzodkiewkę myjemy i kroimy w drobną kostkę. Ser żółty trzemy na dużych oczkach tarki. Wędlinę kroimy w kostkę. Wbijamy jaja. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą. Na rozgrzanym tłuszczu smażymy placuszki z obu stron na rumiano.