Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1731
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19559
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2065
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1731
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19559
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2065
Składniki
cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni na niewielkiej ilości oleju
dodajemy drobno pokrojony boczek duński
wątróbkę kroimy w poprzek w ok 2 cm plastry
dodajemy pociętą wątróbkę na patelnię i smażymy kilka minut często przewracając
SMACZNEGO