Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 968
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3950
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19032
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 968
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3950
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19032
Składniki
cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni na niewielkiej ilości oleju
dodajemy drobno pokrojony boczek duński
wątróbkę kroimy w poprzek w ok 2 cm plastry
dodajemy pociętą wątróbkę na patelnię i smażymy kilka minut często przewracając
SMACZNEGO