Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poezja smaku
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 23
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 403
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 23
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 403
Składniki
cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni na niewielkiej ilości oleju
dodajemy drobno pokrojony boczek duński
wątróbkę kroimy w poprzek w ok 2 cm plastry
dodajemy pociętą wątróbkę na patelnię i smażymy kilka minut często przewracając
SMACZNEGO