Wątróbka cielęca
Składniki
- wątróbka cielęca, 300g
- cebula, 1 szt duża
- boczek duński, 100g
- olej
Składniki
- wątróbka cielęca, 300g
- cebula, 1 szt duża
- boczek duński, 100g
- olej

Etapy przygotowania
cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni na niewielkiej ilości oleju
dodajemy drobno pokrojony boczek duński
wątróbkę kroimy w poprzek w ok 2 cm plastry
dodajemy pociętą wątróbkę na patelnię i smażymy kilka minut często przewracając
SMACZNEGO
Przepis w Waszym wykonaniu (1)


Komentarze do przepisu (0)
Ostatnio komentowane przepisy

Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Nabiał
- Ser
- Kurczak
- Placki
- Rolady
- Szynki
- Dla zdrowia
Odsłon: 69

Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 354

Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 143

Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 103
Ostatnio komentowane przepisy

Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Nabiał
- Ser
- Kurczak
- Placki
- Rolady
- Szynki
- Dla zdrowia
Odsłon: 69

Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 354

Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 143

Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 103



Składniki
- wątróbka cielęca, 300g
- cebula, 1 szt duża
- boczek duński, 100g
- olej
cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni na niewielkiej ilości oleju
dodajemy drobno pokrojony boczek duński
wątróbkę kroimy w poprzek w ok 2 cm plastry
dodajemy pociętą wątróbkę na patelnię i smażymy kilka minut często przewracając
SMACZNEGO