Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka w nowej odsłonie. Smaczne i proste danie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1288
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1288
Składniki
Wątróbkę oczyścić. Na odrobinie oliwy podsmażyć cebule. Kiedy Cebula się zeszkli dodać wątróbkę i podlać odrobiną wody. Przykryć i zostawić tak 5 min. Kiedy wątróbka będzie podsmażona dodać jabłko pokrojone w półplasterki. Doprawić solą, pieprzem i Chili. (ja użyłam oliwy smakowej Chili) Pod koniec smażenia dodać łyżeczkę miodu.. Podsmażyć przez chwilę i gotowe. Podawać z gotowanymi ziemniakami. Smacznego