Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Watróbka inaczej:). Przepis ten znalazłam w gazetce, wypróbowałam, zasmakowało i polecam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27335
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27335
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Wątróbkę oczyszczamy, kroimy w kawałki. Smażymy na 2 łyżkach oleju
Warzywa obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w kostkę. Na drugiej patelni rozgrzewamy 2 łyżki oleju i podsmażamy warzywa, cebulę, roztarty czosnek, paprykę, sól i pieprz. Dusimy pod przykryciem 15-20min.
Dodajemy całe pomidory i wątróbkę. Doprawiamy vegetą, liśćmi laurowymi oraz zielem angielskim i dusimy 15min co jakiś czas mieszając. W tym czasie gotujemy makaron. Wykładamy na talerz makaron i podajemy z wątróbką z warzywami.Smacznego!