Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja wątróbki nie lubię ale mój mąż się nią zajada :)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4874
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 12997
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3192
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 950
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4874
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 12997
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3192
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 950
Składniki
Cebulę pokroić w piórka; Wątróbkę umyć, oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki; Do garnka włożyć ok 3 łyżek masła i zeszklić na nim cebulę, następnie dolać olej i wrzucić wątróbkę. Doprawić pieprzem, dodać musztardę i śmietanę a pod koniec sól do smaku (sól dajemy na końcu aby wątróbka nie stwardniała). Smacznego!