Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja wątróbki nie lubię ale mój mąż się nią zajada :)
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 37
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2498
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 37
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2498
Składniki
Cebulę pokroić w piórka; Wątróbkę umyć, oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki; Do garnka włożyć ok 3 łyżek masła i zeszklić na nim cebulę, następnie dolać olej i wrzucić wątróbkę. Doprawić pieprzem, dodać musztardę i śmietanę a pod koniec sól do smaku (sól dajemy na końcu aby wątróbka nie stwardniała). Smacznego!