Do góry

Dania główne Przepis na:

Wątróbka w sosie śmietanowo - musztardowym

Wątróbka w sosie śmietanowo - musztardowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 203

Dodano:

Odsłon: 1730

Ja wątróbki nie lubię ale mój mąż się nią zajada :)

Składniki

  • 750 g wątróbki drobiowej
  • 4 cebule
  • 3 łyżki musztardy
  • 3 łyżki śmietany
  • sól i pieprz
  • masło i olej do smażenia
3-4 os. 60 min średnie tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w piórka;

    Wątróbkę umyć, oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki;

    Do garnka włożyć ok 3 łyżek masła i zeszklić na nim cebulę, następnie dolać olej i wrzucić wątróbkę. Doprawić pieprzem, dodać musztardę i śmietanę a pod koniec sól do smaku (sól dajemy na końcu aby wątróbka nie stwardniała).

    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń