Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i pożywne danie, polecam :)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8601
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7127
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4872
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327719
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8601
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7127
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4872
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327719
Składniki
Oczyszczone ze ścięgien i żył wątróbki płuczemy zimną wodą, osuszamy na durszlaku.
Cebulę kroimy w pół plastry, posypujemy solą i pieprzem.
Ocieknięte kawałki wątróbki kładziemy na gorącą patelnię z tłuszczem. Cebulę kroimy w piórka, solimy, pieprzymy, posypujemy majerankiem i dodajemy do smażącej się wątróbki. Smażymy pod przykryciem do miękkości wątroby i cebuli.
Usmażone wątróbki podajemy z wcześniej ugotowanymi ziemniakami i swojską kapustą kiszoną. Smacznego :)