Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i pożywne danie, polecam :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 736
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2072
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4058
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4059
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 736
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2072
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4058
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4059
Składniki
Oczyszczone ze ścięgien i żył wątróbki płuczemy zimną wodą, osuszamy na durszlaku.
Cebulę kroimy w pół plastry, posypujemy solą i pieprzem.
Ocieknięte kawałki wątróbki kładziemy na gorącą patelnię z tłuszczem. Cebulę kroimy w piórka, solimy, pieprzymy, posypujemy majerankiem i dodajemy do smażącej się wątróbki. Smażymy pod przykryciem do miękkości wątroby i cebuli.
Usmażone wątróbki podajemy z wcześniej ugotowanymi ziemniakami i swojską kapustą kiszoną. Smacznego :)