Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i pożywne danie, polecam :)
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2315
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3446
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4148
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73840
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 560
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2315
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3446
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4148
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73840
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 560
Składniki
Oczyszczone ze ścięgien i żył wątróbki płuczemy w zimnej wodzie, osuszamy na durszlaku. Ocieknięte kawałki wątróbki kładziemy na gorącą patelnię z tłuszczem, smażymy z obu stron na rumiano. Cebulę kroimy w piórka, solimy, pieprzymy i dodajemy do smażącej się wątróbki.
Smażymy pod przykryciem do miękkości wątroby i cebuli. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone wątróbki podajemy z wcześniej ugotowanymi ziemniakami i marynowanym korniszonem.
Smacznego!!!