Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z knajpy Roastery.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 867
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1760
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6284
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 867
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1760
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6284
Składniki
Jeśli danie zasmakuje mi w jakiejś danie, czasami powtarzam je w domu. Na patelni zeszkliłam pokrojona w piórka cebule, dodałam potem paprykę pokrojoną w paski, chili, czosnek i podsmażyłam do jędrności. Na chwilę zdjęłam patelnię z ognia i dodałam śmietanę, wymieszałam wszystko i ponownie wstawiłam na ogień, dodałam kapary aby przeszły smakiem śmietanę.
Po paru minutach dodałam mięso z obranej ryby , wymieszałam i gotowe. Sos posypałam jeszcze parmezanem i nacią kolendry i pieprzem. Smacznego :)