Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty, wystarczy pokroić wszystkie składniki i ugotować z aromatycznymi przyprawami. Pomysł na prosty obiad bez mięsa.
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4829
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7392
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 403
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 84
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4829
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7392
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 403
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 84
Składniki
Paprykę, cebulę i ziemniaki kroimy w kostkę. Czosnek i marchewkę kroimy w plastry.
Pokrojone warzywa wsypujemy do garnka. Dodajemy odsączoną ciecierzycę i fasolę, puszkę mleka kokosowego oraz całe opakowanie przyprawy curry. Całość zalewamy 800 ml wody.
Potrawkę gotujemy przez 30 minut na średnim ogniu. W razie potrzeby doprawiamy sosem sojowym i erytrytolem. Smacznego!