Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty, wystarczy pokroić wszystkie składniki i ugotować z aromatycznymi przyprawami. Pomysł na prosty obiad bez mięsa.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Składniki
Paprykę, cebulę i ziemniaki kroimy w kostkę. Czosnek i marchewkę kroimy w plastry.
Pokrojone warzywa wsypujemy do garnka. Dodajemy odsączoną ciecierzycę i fasolę, puszkę mleka kokosowego oraz całe opakowanie przyprawy curry. Całość zalewamy 800 ml wody.
Potrawkę gotujemy przez 30 minut na średnim ogniu. W razie potrzeby doprawiamy sosem sojowym i erytrytolem. Smacznego!