Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki w wersji wegańskiej, z polską, młodą kapustą. Makaron soczewicowy zawiera dużą ilość białka więc sprawi że poczujecie sytość na dłużej.
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1078
Polecam.
Odsłon: 1056
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 1143
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1078
Polecam.
Odsłon: 1056
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 1143
Składniki
Cebulę kroimy w półksiężyce I podsmażamy na łyżce oliwy. Następnie dodajemy kapustę, marchewkę, sos sojowy i dusimy do momentu aż warzywa będą odpowiednio miękkie. Później dodajemy ugotowany makaron oraz garść koperku. Wszystko razem mieszamy i zajadamy ze smakiem.