Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z warzyw jest pyszne, zdrowe i bardzo łatwe do przygotowania. Idealna potrawa dla jaroszy i nie tylko.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1121
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1121
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Cebulę i czosnek drobno posiekać, paprykę oczyścić z nasion, pokroić w słupki. Wszystko razem podsmażyć na rozgrzanym oleju.
Dodać pokrojoną cukinię i posiekaną papryczkę chili, wymieszać.
Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, pokroić, połączyć z warzywami. Podlać odrobiną wody i gotować do miękkości.
Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, osączyć, pokroić na kawałki, połączyć z warzywami, dodać ketchup, zagotować. Doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem.