Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, a smaczne danie, które rozgrzeje w chłodne jesienne dni i wzmocni organizm.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1137
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 399
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3304
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 823
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1137
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 399
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3304
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 823
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w kostkę. Zalać wodą ( ok 3 cm ponad powierzchnie ziemniaków ) i zagotować Paprykę umyć, usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę. Dorzucić do zupy. Posolić Kiełbasę pokroić w półplasterki i obsmażyć na patelni, aby puściła nadmiar tłuszczu. Dodać do zupy . Do zupy dodać przecier pomidorowy i doprawić ją pieprzem i mieloną papryką Na patelni usmażyć pokrojony w kosteczkę boczek. Jak puści nieco tłuszczu dodać pokrojoną drobno cebulkę i smażyć razem do zeszklenia, a następnie dodać do zupy. Fasolkę odcedzić z zalewy i dodać do zupy. Wszystko razem chwilę pogotować Doprawić obficie majerankiem i ewentualnie solą Podawać z pieczywem