Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym wydaniu smakują wybornie.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2072
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17938
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1961
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2072
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17938
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1961
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem z dodatkiem soli i pieprzu. Cebulę obrać, posiekać i zalać wrzątkiem, po czym odsączyć. Kiełbasę zmielić, dodać cebulę i w razie potrzeby doprawić do smaku. Na rozbite kotlety nakładać farsz, posypać posiekanym szczypiorkiem, zwinąć w roladkę i obłożyć listkami bazylii. Przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego olejem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 40 minut.