Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie , chciałbym wam zaprezentować pomysł na ciasto francuskie z pysznym nadzieniem pieczarkowo-jajecznym. Potrawa jest bardzo prosta w przygotowaniu i smakuje dobrze zarówno na ciepło jak i na zimno.
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 42
Bardzo prosta, bardzo smaczna i bardzo szybka w wykonaniu surówka z marchewki...
Odsłon: 43
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 305
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 42
Bardzo prosta, bardzo smaczna i bardzo szybka w wykonaniu surówka z marchewki...
Odsłon: 43
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 305
Składniki
Jajka obieramy i rozgniatamy widelcem. Obieramy cebulę i pieczarki , kroimy w dowolny sposób i podsmażamy na patelni doprawiamy solą i pieprzem. Zawartość patelni dodajemy do rozdrobnionych jajek i dokładnie mieszamy.
Na wyłożonej papierem blasze do pieczenia rozwijamy porcję gotowego ciasta francuskiego. Wykładamy równomiernie farsz i zwijamy w roladę. Wierzch smarujemy surowym żółtkiem. Pieczemy około 25 minut w 180 stopniach. Smacznego !